Réné de Broc

Ockultist som levde under 1600-talet

Description:
Bio:

En mycket kunnig mystioker och ockultist som levde under 1600-talet och stod i Louis de Tilly blaru Vicomte de Pays Blancs tjänst.

Han hjälpte bland annat sin herre med att göra hans marker bördiga genom att binda en ande i gården Maison de Soleil éternals damm som tack vare blodsoffer kunde ge sina omgivningar liv. Vad Réné inte visste var att denna ande skulle komma att tömma skogen på djur i sin törst efter blod, och sedan låta den omgivande naturen vissna och dö när det inte längre fanns något levande väsen att suga de krafter han behövde ur. Anden i dammen tog till och med livet av herrgårdens egna innevånare, och på så sätt lämnades huset spöklikt tomt i en död skog. Så stod gården tills några grisar, ungefär hundra år senare underäventyret “zombiegrisarna”, förrymde sig från byn Forêt och hamnade i andens klor.

Réné de Brocs magi stiger återigen i kraft och skogen blomstrade, men ut ur dammen kommer grisar återvända från de döda, påverkade av anden och hungriga på blod och kött. Ytterligare dök en ung man upp från tillsynes ingenstans i dammen, och när han vaknar till liv presenterar han sig som Octavien de Tilly blaru Vicomte de Pays Blanc, rättmätig arvinge till gården Maison de Soleil éternal.

Réné de Broc

Eternus Scientia Hallvi