Georges Montagne

Sektmedlem som dödats av äventyrarna

Description:

Grundegenskaper Värde GE-slag
STY 14 70
FYS 15 75
SMI 12 60
STO 16 80
INT 14 70
PER 5 25
KON 12 60
PSY 15 75
- - -
- - -
- - -
- - -

Sekundära egenskaper
Ålder 38
Värjhand Höger
Bärförmåga 14 kg
Förflyttning 14 m/SR
Skräck-mod -2
SB 1T4
IM 0
LG 5 SP/dag
Längd 192 cm
Vikt 101 kg
FkM 0%
KP 31
Bio:

Utseende: M. Montagne var en lång imponerande herre med breda axlar och svällande buk. Han gick ofta klädd enligt senaste modet från Paris, bar peruk och han var uppenbarligen inte rädd för att visa upp sin rikedom. Hans ansikte var leonint med en lång näsa som dominerade hans drag, tillsammans med ett par djupt liggande ögon och generösa läppar.

Biografi: M. Montagne var med i sekten Gardiens de l’Enfant en bas Âge Saint och var övertygad om att de kunde frammana Messias på jorden genom att nedkalla Frälsarens Ande i ett ofött barn. Han ville mer än allt annat tillhöra frälsarens närmsta familj, men eftersom att hans fru visade sig vara ofruktsam behövde han se sig om efter en ny kandidat för Messias moder. Hans syster Mme. Garnier blev lämpligt nog gravid, och han försökte värva fadern, hennes man M. Garnier, till sekten, men han ville inte veta av den och det ledde till att M. Montagne dödade sin svåger för att få en plats i barnets familj.

M. Montagne dödades av rollspelsgruppen under äventyret Le Rite Sacré i deras strävan att befria Mme. Garnier från den ondska han bar inom sig, och sektens grepp om hennes liv.

Georges Montagne

Eternus Scientia Hallvi